Descargar AudioLibro Galveston (Catalan) de Nic Pizzolatto

Descargar AudioLibro Galveston (Catalan) de Nic Pizzolatto año 2014

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Galveston (Catalan)
 • Autor del audiolibroNic Pizzolatto
 • Fecha de publicación: 2/10/2014
 • EditorialS.A.) SALAMANDRA (PUBLICACIONES Y EDICIONES SALAMANDRA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Negra
 • ISBN: 9788416310012
 • Valoración del audiolibro: 4.75 de un máximo de 5
 • Votos: 694
 • Autor(a) de la reseña: Ximona Vego
 • Valorado con una puntuación de 4.1 de un máximo de 5
 • Fecha: 28/8/2018
 • Duración: 3 horas con 38 minutos (144 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 24/05/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: WAV - OGG - MP3 - WMA - MPEG4 - FLAC (compresión 7-ZIP - ALZ - TAR.BZ - RAR - GZ - ZIP - CPIO)
 • Incluye un resumen PDF de 28 páginas
 • Duración del resumen (audio): 20 minutos (14 MB)
 • Servidores habilitados: Mediafire - 4Shared - FreakShare - Torrent - Mejor Torrent - BitShare - WeTransfer
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Alt, fort, amb barba i cabells llargs, barret d’ala ampla i botes de cowboy, el texà Roy Cady fa molts anys que exerceix de sicari a Nova Orleans. En Roy és un home tranquil, comprensiu, capaç de trobar la part filosòfica de les coses, tot i que quan cal també sap ser implacable. La seva vida, però, canvia radicalment el dia que li diagnostiquen un càncer. De sobte, la realitat adquireix una nova dimensió. Com que sospita que el seu cap, el gran extorsionador Stan Ptitko, es vol desempallegar d’ell, en Roy s’allibera de tot el que el lligava i emprèn una fugida frenètica cap a un horitzó desconegut, on troba per atzar una jove desemparada que li oferirà, potser, l’ocasió de donar un sentit nou a la seva existència. Nic Pizzolatto —creador de la sèrie True Detective— debuta de manera brillant com a novel·lista amb un relat alhora sòrdid i poètic, violent i líric, salvatge i commovedor. Galveston suposa un pas endavant que trenca els motlles del gènere amb una història trepidant ambientada en paisatges desolats i protagonitzada per personatges que fugen, malgrat que saben que estan condemnats; antiherois que ho han perdut absolutament tot excepte la dignitat. Senzillament, una novel·la magistral que transcendeix el gènere policíac.

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del autor Nic Pizzolatto

Otros audiolibros de la editorial S.A.) SALAMANDRA (PUBLICACIONES Y EDICIONES SALAMANDRA