Descargar AudioLibro Morts Prescindibles de Michael Hjorth

Descargar AudioLibro Morts Prescindibles de Michael Hjorth año 2017

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Morts Prescindibles
 • Autor del audiolibroMichael Hjorth
 • Fecha de publicación: 29/11/2017
 • EditorialCOLUMNA EDICIONS S.A.
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Negra
 • ISBN: 9788466422062
 • Valoración del audiolibro: 4.92 de un máximo de 5
 • Votos: 877
 • Autor(a) de la reseña: Ycidro García García
 • Valorado con una puntuación de 4.21 de un máximo de 5
 • Fecha: 22/8/2018
 • Duración: 7 horas con 14 minutos (286 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 01/07/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: ATRAC - AIFF - MPEG4 - FLAC - WAV - AAC - WMA - MP3 (compresión ZIP - TBZ - TAR.Z - RAR)
 • Incluye un resumen PDF de 51 páginas
 • Duración del resumen (audio): 38 minutos (25.5 MB)
 • Servidores habilitados: FileServe - JustBeamit - Dropbox - Hotfile - Google Drive - Uploadable - Mediafire
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: El tercer cas de Sebastian Bergman, el psicòleg criminal més brillant, atractiu i insuportable que ha donat el gènere negre.A les muntanyes de Jämtland dues dones fan un descobriment macabre: sis cadàvers sepultats en una mateixa fossa, morts d?un tret al cap. No hi ha testimonis, no hi ha pistes i la identitat de les víctimes és un enigma. L?equip de Torkel Höglund arriba al lloc dels fets per fer-se càrrec de la investigació. Però descobreixen que el cas és un trencaclosques molt més complex del que s?havien imaginat. Sis morts apunten a un assassí múltiple, i a Suècia el gran expert sobre aquest tipus de criminals és en Sebastian Bergman. No obstant això, quan en Bergman comença a aprofundir en les pistes i aconsegueix estirar el fil, els serveis secrets apareixen per arxivar el cas. Morts prescindiblesés l?apassionant tercera entrega de la sèrie que arrasa a Europa, amb més de dos milions de lectors àvids de casos trepidants i liderats a contracor per un personatge inigualable: en Sebastian Bergman. No te la pots perdre.   «Cada capítol, traçat com si fos un episodi d?una sèrie, acaba de manera que el lector vol devorar el següent». MARIONA FERRER,ARA «Una novel·la excel·lent que reforça el lideratge del thriller suec». RAMON VENTURA,ELPERIÓDICO ...

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros en el idioma Catalán

Otros audiolibros del género o colección Novela Negra

Otros audiolibros del año 2017

Otros audiolibros de la editorial COLUMNA EDICIONS S.A.