Descargar AudioLibro Les Supervivents de Riley Sager

Descargar AudioLibro Les Supervivents de Riley Sager año 2018

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Les Supervivents
 • Autor del audiolibroRiley Sager
 • Fecha de publicación: 8/7/2018
 • EditorialROSA DELS VENTS
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Negra
 • ISBN: 9788416930425
 • Valoración del audiolibro: 4.52 de un máximo de 5
 • Votos: 738
 • Autor(a) de la reseña: Cresenciano Villicana
 • Valorado con una puntuación de 4.71 de un máximo de 5
 • Fecha: 24/7/2018
 • Duración: 5 horas con 53 minutos (232 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 31/05/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: WAV - WMA - MP3 - MPEG4 - FLAC - OGG (compresión CBZ - XZ - ZIP - TAR.XZ - CBR - RAR - RZ)
 • Incluye un resumen PDF de 55 páginas
 • Duración del resumen (audio): 41 minutos (27.5 MB)
 • Servidores habilitados: Microsoft OneDrive - BitShare - Torrent Project - Mediafire - ADrive - Torrent - FileServe
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Per sobreviure a un assassí, necessites instint assassí. «El primer granthrillerde l'any. Si et va agradarPerduda, t'agradaràLes supervivents.» Stephen King Llegeix-la abans que arribi al cinema! Quincy Carpenter, una estudiant universitària, va ser l'única supervivent de la matança que va tenir lloc a Pine Cottage, on passava el cap de setmana amb cinc amics. Immediatament va passar a formar part d'un club al qual ningú no vol pertànyer: el que la premsa ha batejat com les «Últimes Noies». Són la Lisa, que va perdre nou companyes de la seva sororitat; la Sam, que es va enfrontar al seu atacant al motel on treballava, i la Quincy, que va fugir bosc a través per escapar de l'home al qual tan sols és capaç de referir-se com «Ell». Al cap de deu anys, la Quincy gaudeix d'una certa normalitat. Té un nòvio que la cuida, un blog de cuina, un apartament molt bonic i, a més, compta amb la presència terapèutica d'en Coop, el policia que li va salvar la vida. La memòria no li permet recordar els esdeveniments d'aquella nit i la medicació l'ajuda a preservar aquest equilibri. Però quan la Lisa apareix morta en circumstàncies estranyes, la Quincy ha d'afrontar el passat, ...

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros en el idioma Catalán

Otros audiolibros del autor Riley Sager